Lars Göran Hubbe Lemon

Hubbe, eller Lars-Göran som han egentligen heter, utbildade sig till jakt och fiskeguide vid gymnasiet i Älvdalen. Här på gården började han som 19 åring. Jakt var första sysslan. Sedan växte han in i lantbruket och det mesta vi gör här på gården. Idag leder Hubbe driften av jordbruket och djurhållningen samt ansvarar för all jakt på gården. Köper du kött av oss är det en stor sannolikhet att du träffar Hubbe, liksom vid jakt så klart.

Vill du komma i kontakt med Hubbe skall du maila till hubbe@jaringe.se

Stefan Dahl

Stefan är en riktig lantbrukare. Han drev sin egen gård under mycket lång tid. Sedan 15 år arbetar han här på gården med allt ifrån djurhållning till växtodlingen. Stefan är en urbode som är en viktig kugge i allt vad vi gör.

Vill du komma i kontakt med Stefan skall du maila till stefan@jaringe.se

Lukas Wallin började praktisera hos oss när han var 16. Då gick han på jakt och viltvårdslinjen vid Öknaskolans 3-åriga gymnasium. Efter sin praktik började Lukas jobba hos oss. Första året mest med jakt, men har sedan vuxit in i snart alla gårdens arbetsuppgifter. Om du köper någon form av jaktarrangemang av oss kommer du garanterat att träffa Lukas.

Vill du komma i kontakt med Lukas skall du maila till lukas@jaringe.se