Vi säljer kött till kvalitetsmedvetna restauranger och hotell i Stockholmsområdet. Vi är stolta över våra kunder och samarbetar nära med flera av restaurangerna. Nedan ser du länkar till några av de kök som vi levererar till. På deras menyer hittar du råvaror från Järinge Gård, inte alltid, men ofta. För er gäster är det ett kvitto på att de arbetar med kvalitativa produkter som samtidigt gynnar närproduktion och miljön.

Restaurang Lux Dag för Dag

Lux Dag För Dag http://www.luxdagfordag.se/

På Lux Dag för Dag styr råvarorna dagens meny. Varje dag skapar Lux en ny meny av de bästa lokala råvarorna för dagen, från jord till bord.
Lux har ett berikande samarbete med många små producenter i vår närhet som förser restaurangen med de allra bästa råvarorna i aktuell säsong, t.ex. köper vi lamm från Järinge Gård. Menyn kan därför skifta från dag till dag och kan även bytas ut under kvällen.
Jag vill att det ska vara okomplicerat och glädjefyllt att besöka oss på Lux Dag för Dag, säger Henrik Norström, Kreativ ledare, Lux Dag för Dag.

Sigtunahöjden Hotell och Konferens

Sigtuna Höjden https://sigtunahojden.se/

Restaurang Skog på Sigtunahöjden använder råvaror som värnar om djur, människor och natur. Restaurangen inspireras av årstiderna och det som växer runt knuten. Vi prioriterar miljömärkta och närproducerade råvaror, allra helst produkter från närliggande gårdar som Järinge Gård.

Cissi och Clara

Cissi och Clara https://cissiochclara.se/

Strax utanför Norrtälje på Claras föräldragård i en liten by som heter Torvalla, har våra olika vägar funnit varandra och tillsammans har vi skapat en gemensam dröm. En gårdsrestaurang med högt i tak där vi får utforska, skapa och låta vår kreativitet flöda fritt. En plats där vår omgivning inte sätter några gränser utan snarare ger oss en oändlighet av möjligheter. Där rådande säsong vetter utanför fönstren och skogens guld finns alldeles intill oss. Kort och gott, en plats där vi kan komma till vår fulla rätt.

Vi lagar mat efter säsong, lust och inspiration på råvaror, smaker och kombinationer som vi vill testa. En meny som vi håller för oss själva fram tills du slår dig ned till bords. För visst är det härligt med överraskningar..?